Uitlaat service

Bij Dorsy Dorsy’s streven we naar de beste zorg en ervaring voor jouw hond. We bieden een scala aan diensten aan, waaronder hondenoppas, wandelingen en stranduitjes, om ervoor te zorgen dat je harige vriend gelukkig en gezond blijft terwijl je weg bent.

Uitlaat service voor maar €25 per dag

exclusief BTW

Eigen voer meenemen

Bij Dorsy Dorsy’s streven we ernaar dat klanten het eigen voer voor hun hond meenemen, wat de meest kosteneffectieve optie is. Wanneer we echter voer moeten aanschaffen voor je hond, brengen we extra kosten in rekening om deze service te dekken. Door je eigen voer mee te nemen, kun je niet alleen geld besparen, maar ook ervoor zorgen dat je hond zijn vertrouwde voeding krijgt, wat bijdraagt aan zijn welzijn en comfort tijdens zijn verblijf bij ons.

Afwezigheid op een geplande afspraak

Als klanten niet op de geplande afspraak verschijnen zonder bericht, kan Dorsy Dorsy’s mogelijk andere afspraken inplannen. Echter, als de afspraak eerder is afgezegd, kan Dorsy Dorsy’s deze tijd mogelijk aan anderen toewijzen. Niet komen opdagen op een geplande afspraak zonder bericht kost €10,- exclusief btw extra bovenop de normale prijs, dus in totaal €35,- exclusief btw.

Helpen van daklozen en hun dieren

We vinden het belangrijk om dakloze mensen met hun dieren te helpen, omdat we geloven in het welzijn van alle dieren en willen bijdragen aan een betere samenleving. Onze diensten zijn gratis voor dakloze mensen met hun dieren op straat, en we doen ons best om een positieve impact te hebben op hun leven en dat van hun geliefde huisdieren.

Geen Ooievaarspassen

Bij Dorsy Dorsy’s doen we niets aan ooievaarspassen omdat onze kosten al laag zijn

Belang van Hygiëne

Als eigenaar van Dorsy Dorsy’s benadruk ik het belang van hygiëne, ondersteund door mijn schoonmaakdiploma, bij het verzorgen van honden en katten.

Breng je kat samen met je hond mee

Breng je kat samen met je hond mee en geniet van onze uitlaatservice. Dorsy Dorsy’s verwelkomt ook katten! Ontdek hoe we zowel je hond als kat kunnen verzorgen tijdens onze wandelingen en uitstapjes.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten, het meenemen van voer voor je hond en ons beleid omtrent afspraken. We staan klaar om jou en je hond een geweldige ervaring te bieden bij Dorsy Dorsy’s!

Onze diplomas