Over ons

Als gepassioneerde dierenliefhebber en oprichter van een professionele hondenuitlaatservice, streef ik ernaar om een unieke en hoogwaardige ervaring te bieden voor zowel uw honden als katten. Mijn liefde voor dieren heeft me geïnspireerd om een zorgvuldig samengestelde dienstverlening aan te bieden die uitstekende waarde biedt voor uw geld, met een focus op het welzijn en geluk van uw geliefde huisdieren
Naast het uitlaten van honden, ben ik ook toegewijd aan het verzorgen van uw katten tijdens uw afwezigheid, of het nu gaat om vakanties, ziekte of drukke werkdagen. Ik begrijp hoe belangrijk het is om uw huisdieren in goede handen achter te laten, en ik zorg ervoor dat ze alle zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.
Als u al katten heeft, worden zij zonder extra kosten opgenomen in mijn hondenuitlaatservice, waardoor u kunt genieten van een alles-in-één oplossing voor de zorg van uw huisdieren.
Met mijn aanzienlijke ervaring in het omgaan met zowel katten als honden, heb ik vele tevreden klanten geholpen en een solide reputatie opgebouwd in de gemeenschap.
Ik werk nauw samen met u om uw specifieke behoeften en die van uw huisdieren te begrijpen, en ik zet me in voor een persoonlijke en professionele service die voldoet aan al uw verwachtingen.
Als u interesse heeft in mijn diensten of vragen heeft over hoe ik voor uw huisdieren kan zorgen, nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen. Ik sta altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met de beste zorg voor uw huisdieren, zodat ze gelukkig, gezond en goed verzorgd blijven terwijl u weg bent.

Contante donatie-formulier

Dorsy Dorsy is toegewijd aan het welzijn van dieren en helpt actief daklozen met hun geliefde huisdieren. Uw steun kan een groot verschil maken in het leven van deze kwetsbare groepen. Vul het onderstaande formulier in om ons te laten weten hoe u wilt bijdragen aan onze missie. Bedankt voor uw steun en betrokkenheid!