Hondenoppas

Tijdens mijn tijd als hondenliefhebber heb ik regelmatig voor een lieve en grappige hond genaamd Bruno gezorgd. Zijn aanwezigheid bracht veel vreugde in mijn leven, en ik mis hem nog steeds elke dag. Bruno was een labrador uit mijn buurt, maar helaas is hij vorig jaar overleden. Vanwege zijn ziekte hebben we ons beperkt tot korte wandelingen, hoewel hij eigenlijk meer wilde. Het is altijd verrassend hoe honden hun eigen voorkeuren hebben, en daarom bied ik een alles-in-één oplossing die ideaal is voor elke hond.

Mijn hondenoppas service omvat zowel dagopvang als overnachtingen, zowel bij mij thuis als bij klanten thuis, voor een vast tarief van €25,- exclusief btw, per dag. Dit tarief blijft hetzelfde, ongeacht of het gaat om dagopvang of overnachtingen, waardoor het een voordelige optie is voor vakantieoppas. Klanten krijgen meer waarde voor hun geld, en hun honden krijgen de zorg en aandacht die ze verdienen, alles voor dezelfde prijs.

Helpen van daklozen en hun dieren

We vinden het belangrijk om dakloze mensen met hun dieren te helpen, omdat we geloven in het welzijn van alle dieren en willen bijdragen aan een betere samenleving. Onze diensten zijn gratis voor dakloze mensen met hun dieren op straat, en we doen ons best om een positieve impact te hebben op hun leven en dat van hun geliefde huisdieren.

Afwezigheid op een geplande afspraak

Als klanten niet op de geplande afspraak verschijnen zonder bericht, kan Dorsy Dorsy’s mogelijk andere afspraken inplannen. Echter, als de afspraak eerder is afgezegd, kan Dorsy Dorsy’s deze tijd mogelijk aan anderen toewijzen. Niet komen opdagen op een geplande afspraak zonder bericht kost €10,- exclusief btw extra bovenop de normale prijs, dus in totaal €35,- exclusief btw.

Belang van Hygiëne

Als eigenaar van Dorsy Dorsy’s benadruk ik het belang van hygiëne, ondersteund door mijn schoonmaakdiploma, bij het verzorgen van honden en katten.
Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een reservering te maken. Ik kijk ernaar uit om uw hond te verwelkomen en hem een geweldige tijd te bezorgen bij Dorsy Dorsy’s Hondenoppas!

Onze diplomas